Sempergreen Waterbufferend Vlies 1200gr Sempergreen, per 2 vierkante meter

Waterbufferend Vlies (1200 gram)

Het waterbufferend vlies van Sempergreen is een doek dat bestaat uit gerecyclede vezels. Het doek heeft de capaciteit om 12 tot 14 liter water op te slaan. Het product wordt toegepast op daken met een dakhelling van 25 tot 45 graden, in combinatie met de Sempergreen AA-Platen. Hierbij dient het Sempergreen Waterbufferend Vlies ook als bescherming van de dakbedekking.

Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het benodigde aantal producten voor uw sedumdak? Maak in dat geval gebruik van onze

Sempergreencalculator

Gewicht: 1200 gram/m²
Rolbreedte: 2 meter
Rollengte: 15 meter
Waterbergende capaciteit: 12-14 liter/m²

 

Lees meer
Totaal €14,95
Levertijd 5-10 werkdagen toon beschikbaarheid
Voorraad
991
Levertijd 5-10 werkdagen
Latijnse naam:Sempergreen Waterbufferend Vlies 1200gr
Overige groep: sedumdak
Merk: Sempergreen

Installatie van het Sempergreen Waterbufferend Vlies 1200gr

Het Sempergreen Waterbufferend Vlies wordt tussen de dakbedekking en de Sempergreen AA-Platen aangebracht. Op de dakbedekking moeten eerst in horizontale richting dakbalkjes met een hoogte van 4cm worden aangebracht die als fixatie van de AA-Platen dienen. Dek deze dakbalkjes af met EPDM, zodat het dak waterdicht blijft. De afstand tussen twee rijen dakbalkjes moet minimaal 108cm zijn, zodat precies 2 AA-Platen tussen de 2 dakbalkjes passen. Om overtollig water te kunnen afvoeren, moeten de dakbalkjes op een aantal plaatsen onderbroken worden.

Als de dakbalkjes zijn gemonteerd, kan het Sempergreen Waterbufferend Vlies in verticale richting over het dak worden gelegd. Het doek is hierbij makkelijk op de juiste maat te knippen.

 

Planta
Planta
Planta