Planta

Wij staan voor u klaar!

Maartje Holtkamp

Verkoop binnendienst

Maartje Holtkamp

Verkoop binnendienst
Maartje heeft jaren als hovenier gewerkt. Een echte aanpakker dus, die weet waar ze over praat. Maartje is vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten die bestellingen komen afhalen en zorgt dat uitgezochte planten worden gescand.

Arjan Druijf

Inkoop

Arjan Druijf

Inkoop
Arjan is een echte 'groenman.' Jarenlange ervaring bij een grote landelijke tuincentrum-keten en een eigen hobbykwekerij maken van Arjan een echter plantenliefhebber met kennis van zaken. Arjan zorgt ervoor dat bestelde planten worden ingedeeld en ingekocht. Daarnaast wordt door hem de voorraad op peil gehouden.

Dirk Warmerdam

Mede-eigenaar

Dirk Warmerdam

Mede-eigenaar
Vanuit de roots in de Bollensector jaren gewerkt als internationaal accountmanager bij een grote handelsfirma in Bloembollen. In 2008 samen met broer Joris het huidige bedrijf van de vorige eigenaar (Darthuizer Groencentrum) kunnen aankopen. Verantwoordelijk voor de binnendienst verkoop van met name Hoveniers. Daarnaast veel bezig met aansturen van de collega's in de buitendienst en de kwekerij.

Wernand Poort

Orderpicker / terreinmedewerker

Wernand Poort

Orderpicker / terreinmedewerker
Wernand heeft als voormalig zelfstandige hovenier zeer veel werkervaring en praktische kennis van het vak. Harde werker die veel werk verzet en het terrein van voor naar achteren op zijn duimpje kent. Wernand is veelal op het buitenterrein te vinden. Voornamelijk bezig met het verzamelen van bestellingen voor klanten. Daarnaast verantwoordelijk voor een stukje onderhoud van het terrein en het geven van klantadvies.

Teus van Veldhuijzen

Chauffeur

Teus van Veldhuijzen

Chauffeur
Teus heeft jaren in de boomverzorging gewerkt. Teus is een harde werker met gevoel voor groen. Als chauffeur is Teus helemaal in zijn element. Zowel het halen als uitleveren van ons assortiment neemt Teus voor zijn rekening. Altijd goedlachs en behulpzaam. 

Johan Maigret

Verkoop binnendienst / transportplanning

Johan Maigret

Verkoop binnendienst / transportplanning
Johan heeft na een logistieke functie bij bekend automerk zijn eigen Hoveniersbedrijf gerund en heeft hierdoor veel praktische kennis van het vak. Johan is vaak een eerste aanspreekpunt via telefoon of mail. hij verwerkt offerteaanvragen en regelt de uitgaande logistiek en bezorgingen. Een zeer gestructureerde werker die zorgt dat uw order compleet en op tijd wordt aangeleverd.

 

Mohamed Boulagrichi

Terreinmedewerker / kwekerij

Mohamed Boulagrichi

Terreinmedewerker / kwekerij
Mohamed is is al jaren bij ons werkzaam als echte 'buitenman'. Een vakman met veel kennis van bomen en alle bijkomende kwekerijwerkzaamheden. Mohamed is eigenlijk altijd buiten te vinden. Snoeien, kuilen, oppotten en binnenkomende handel wegzetten zijn voor hen dagelijks werk. 

Linda Booij

Administratie / personeelszaken

Linda Booij

Administratie / personeelszaken
Linda is een echte alleskunner. Oorspronkelijk zelfstandig in de grafische sector, maar altijd passie voor groen gehad. Ze is een keiharde werker en heeft een brede administratieve kennis. Linda is er eigenlijk altijd. Veel bezig met administratieve zaken maar ook verantwoordelijk voor personele zaken en balieplanning. Ze is breed inzetbaar en altijd bereid om iedereen te helpen.

Joris Warmerdam

Mede-eigenaar

Joris Warmerdam

Mede-eigenaar
Altijd passie gehad voor kwekerij, groen en handel. Na de verkoop van het familiebedrijf in Bloembollen en na een functie bij een collega Groencentrum te hebben vervuld uiteindelijk de mogelijkheid aangepakt om samen met broer Dirk het huidige bedrijf aan te kopen in 2008. Voornamelijk bezig met mail, telefoon, inkoop en ondersteunend in de verkoop. Daarnaast ook zoveel mogelijk buiten te vinden voor allerhande werkzaamheden. 

Annelies Post

Terreinonderhoud

Annelies Post

Terreinonderhoud
Annelies werkt al geruime tijd bij Planta. Veel bezig met het stickeren en wegzetten van binnenkomende handel. Daarnaast bakt deze dame elke vrijdag hamburgers voor het hele team en voorziet ze iedereen van koffie en thee!

Daan Claessens

Orderpicker

Daan Claessens

Orderpicker
Daan heeft een achtergrond als vakbekwaam hovenier en heeft bijna 10 jaar retail ervaring in het groen. Ook leert hij verder als tuinontwerper. Zijn kennis en punctualiteit komen hem als orderpicker goed van pas. Altijd de rust zelf, is Daan in weer en wind vooral buiten te vinden. Voornamelijk bezig met het verzamelen van bestellingen en daarnaast natuurlijk bereid u te voorzien van gedegen advies.

Jan Warmerdam

Manus van alles

Jan Warmerdam

Manus van alles
Jan is de vader van Joris en Dirk. Na de verkoop van het familie-bloembollenbedrijf in 1998 vroeg met pensioen gegaan. Jan is er op dinsdag en donderdag en eigenlijk buiten overal inzetbaar. Van maaien tot laden, van opruimen tot chauffeuren, hij draait zijn hand eigenlijk nergens voor om.

Erik van Mourik

Verkoop binnendienst

Erik van Mourik

Verkoop binnendienst
Erik heeft jarenlang bij een groot tuincentrum een leidinggevende functie vervuld. Als boerenzoon staat hij u nuchter te woord en heeft absoluut groene vingers. Erik is een van uw eerste aanspreekpunten in de Bilt. Hij zorgt dat alles rondom de balie reilt en zeilt, zorgt voor het voorraadbeheer en bestellen van alle 'hardware'. Daarnaast zorg Erik dat bestellingen geladen worden en geeft hij klantadvies.

Aad Hachmang

Kwekerij / chauffeur

Aad Hachmang

Kwekerij / chauffeur
Aad is van oorsprong een bollenkweker. Zijn hele leven heeft hij zijn eigen bedrijf in de bollen- en bloementeelt gerund. Als oud eigenaar van onze nieuwe kwekerijlocatie zorgt hij ervoor dat daar alle planten in topconditie blijven, zet daar bestellingen klaar en springt hij zo nu en dan bij in het transport. Aad is dan ook vooral aanwezig op de locatie in Noordwijkerhout.

David van Rossum

Inkoper

David van Rossum

Inkoper
Ook David komt oorspronkelijk uit de groene retail vandaan. Een punctuele collega die in hoofdzaak zorgt voor de inkoop van alle daghandel en orders. Daarbij is hij verantwoordelijk voor de transportplanning van alle binnenkomende handel. Samen met zijn collega Arjan verzorgen zij als team het gehele inkoopproces en bijbehorende logistiek. 

Eric Moonen

Orderpicker / kwekerij

Eric Moonen

Orderpicker / kwekerij
Eric is zijn hele leven werkzaam geweest in de agrarische sector. Nadat hij in eerste instantie via een uitzendbureau bij allerlei groenbedrijven aan de slag is geweest, heeft hij de stap gemaakt om als vaste kracht bij Planta in dienst te komen. Eric is een man van weinig woorden, maar een zeer stabiele, betrouwbare en hard werkende collega.

Jan-Willem Zandbergen

Verkoop binnendienst

Jan-Willem Zandbergen

Verkoop binnendienst
Ook Jan-Willem heeft zijn roots in de bollensector. Vanuit huis opgevoed tussen de bollen is ook hij in de plantenwereld beland. Een echte liefhebber met oog voor kwaliteit. Jan-Willem is vaak een van de eerste mensen die de telefoon beantwoord om vragen te beantwoorden of bestellingen aan te nemen. Ook voor een stukje advies bent je bij hem aan het juiste adres.

Katarzyna Jakubczyk

Terreinonderhoud

Katarzyna Jakubczyk

Terreinonderhoud
Samen met haar man Piotr al weer enkele jaren woonachtig in de Nederland. Een accurate en keiharde werker met steeds meer verstand van planten en assortiment. Ze kent het terrein op haar duimpje en beheert tevens de voorraad in zowel aantallen als het maken van foto’s voor de website.

Piotr Borek

Terreinonderhoud

Piotr Borek

Terreinonderhoud
Uit van oorspong een leidingevende functie in Polen, nu al weer enkele jaren woonachtig in Nederland. Via een uitzendbueau bij ons in dienst gekomen, vormt Piotr samen met zijn vrouw Katharzyna een sterk team. Samen zorgen zij ervoor dat het Planta-terrein er picobello bij ligt en dat de voorraad up to date is en blijft.

Robert van Veldhuijzen

Chauffeur

Robert van Veldhuijzen

Chauffeur
Robert is de 3e telg uit de Veldhuijzen familie. Ook hij heeft jaren mee gedraaid in het familiebedrijf in de boomverzorging. Na een aantal jaren als chauffeur bij Defensie te hebben gewerkt, nu bij ons werkzaam als chauffeur. Daarbij draait hij zijn hand zeker niet om voor andere werkzaamheden op het terrein. Het organiseren van het fust en dagelijks onderhoud aan het wagenpark neemt hij ook voor zijn rekening.

Roelof Telgenhof

Verkoop binnendienst

Roelof Telgenhof

Verkoop binnendienst
Roelof is één van de vaste gezichten aan de balie en ook hij komt uit de Tuincentrum-wereld vandaan. Een vrolijke collega die de klanten vlot en vriendelijk te woord staat. Daarbij neemt Roelof ook een deel van de webshop-verkoop voor zijn rekening en helpt hij bij het laden en lossen van Hoveniers.

Ruben van Jaarsveld

Orderpicker

Ruben van Jaarsveld

Orderpicker
Ruben heeft na zijn opleiding op het Wellant college diverse banen in de groene sector gehad. Na een jaar als groenbeheerder op een Frans Landgoed, is hij nu werkzaam als orderpicker bij Planta. Ook Ruben is een man van weing woorden maar nooit te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken of zijn collega’s te helpen.

Martijn Kooistra

Terreinonderhoud

Martijn Kooistra

Terreinonderhoud
Martijn is een allround terreinmedewerker die zich niet snel gek laat maken. Altijd behulpzaam, veelzijdig inzetbaar en netjes in zijn werk kenmerken hem. Martijn levert een grote bijdrage aan een prettige werkomgeving, onderhoudt de golfkarren, loopt de druppelaars na en helpt bij het laden en lossen van klanten en leveranciers. Zijn Oost-Nederlandse oorsprong vind je terug in zijn vriendelijke en gezellige omgang met mensen.