Planta

Planta Groencentrum in De Bilt

Planta Groencentrum is een kwekerij en groothandel van tuinplanten in De Bilt, vlakbij Utrecht. Oorspronkelijk opgericht als afhaalcentrum voor hoveniers en andere professionele groenaannemers, maar tegenwoordig door de particulier ook erg gewaardeerd. Het assortiment tuinplanten bestaat uit vaste planten, bomen, heesters, hagen, bloembollen en alle andere mogelijke planten voor in de tuin. Daarnaast bieden we ook een assortiment producten die direct gerelateerd zijn zoals potterie, grond en meststoffen.

Betrouwbare wisselwerking en showroom

Doordat wij een groot bestand van betrouwbare hoveniers hebben waar we dagelijks mee werken, kunnen we particuliere klanten en bedrijven (indien gewenst) met een gerust hart naar hen doorverwijzen. Meestal kunnen wij dan aan de hand van de specifieke wensen wel inschatten welke hovenier bij de klant past. Daarnaast komen hoveniers vaak samen met hun klanten om beplanting uit te zoeken, dit bespaart tijd en de klant kan zelf de kwaliteit beoordelen.

Topkwaliteit tuinplanten, laat ons voor de goede partijen zorgen!

Planta Groencentrum levert voor veel hoveniers en groenvoorzieners de beplantingslijsten aan, hierdoor hebben de planten een hoge omloopsnelheid en blijft de voorraad continu vers. Daarnaast werkt Planta Groencentrum met vaste leveranciers, die er ook belang bij hebben altijd goede planten te leveren. De hoogste kwaliteit dus!