Sempergreencalculator

Een Sempergreen sedumdak bestaat uit 3 lagen (drainage/waterbuffering, substraat en vegetatie) die afhankelijk zijn van de eigenschappen van uw dak (draagkracht en dakhelling). Met behulp van onze Sempergreencalculator kunt u berekenen uit welke producten iedere laag het beste kan bestaan. Wij gaan in onze calculator uit van een dak met een bitumen of EPDM dakbedekking (verreweg de meest voorkomende dakbedekkingen waarvoor wij sedumdaken leveren) met een rechthoekig oppervlak. Heeft u een dak met een niet-wortelwerende bedekking en/of heeft u een dak met een dakkapel of dakramen? Vraag via het contactformulier een offerte aan. Geef in uw aanvraag duidelijk de maten, de dakhelling en de draagkracht van het dak aan.

Instructievideo installatie Lichtgewicht groendak
(toepasbaar op daken met een dakhelling van 0°-15°)

Instructievideo installatie traditioneel groendak
(toepasbaar op daken met een dakhelling van 0°-25°)

Uw dak

meter
meter
per m2
graden
Sedumdaken zijn in een aantal verschillende systeemopbouwen te leveren. De maximale draagkracht van uw dak bepaalt welke systeemopbouw(en) qua verzadigd gewicht geschikt is/zijn.
Toch niet overtuigd dat een sedumdak van Sempergreen de beste groendakoplossing voor u is? Met behulp van onze sedumdakkeuzecalculator ziet u in één oogopslag welk systeem geschikt is voor uw dak. Heeft u nog vragen of wilt u het sedumdak liever laten aanleggen? Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag met uw laatste vragen en kunnen u voor de aanleg van een sedumdak in de regio Utrecht een geschikte professional adviseren die u kunt benaderen voor een vrijblijvende offerte.