Verfijn uw keuze
Kies uw maat
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Overige groep
Wis (0)

Graszoden en graszaad

(12 / 6 soorten)
Graszoden en Graszaad
Wilt u kunnen genieten van een mooi, fris, groen en sterk gazon? Met de graszoden van Sporto en het graszaad van DCM kiest u voor kwaliteit. Met onze handige tips voor de aanleg en het onderhoud kunt u zelf het gewenste gazon creëren en mooi houden.
Filter beginletter van Latijnse naam
Alle maten tonen Sluiten
Populair
Sporto Graszoden Speelgazon
Sporto Graszoden Speelgazon
Graszoden
Tijdelijk beperkt leverbaar Graszoden van Sporto zijn het hele jaar leverbaar, met uitzondering van perioden met vorst. En als u alleen graszoden bestelt, kunnen we buiten het hoog seizoen een korte levertijd garanderen. Bestellingen die voor zondag 23:59 uur zijn geplaatst, zijn meestal al vanaf dinsdagmiddag af te halen. Graszoden die voor dinsdagavond 23:59 uur zijn geplaatst, kunnen meestal al vanaf donderdagmiddag afgehaald worden. Wij stellen u telefonisch op de hoogte als uw graszoden voor u klaarliggen.
Moment geduld a.u.b.
Alle maten tonen Sluiten
DCM Graszaad Speel & Sportgazon ACTIVO
DCM Graszaad Speel & Sportgazon ACTIVO
Graszaad Speel & Sport
DCM Graszaad Speel & Sport ACTIVO is zeer geschikt voor een ijzersterke grasmat. Het mengsel weerstaat stressfactoren zoals betreding, droogte en ziektes uitstekend. Zelfs na intensief gebruik blijft het gazon mooi vol. Het graszaad kiemt snel, zelfs bij lagere temperaturen. U kunt het graszaadmengsel al zaaien bij een bodemtemperatuur van 5 graden celcius. Het gras kiemt niet alleen snel, maar groeit ook snel dicht. Hierdoor krijgt onrkuid minder kans om door de grasmat heen te groeien. Het graszaad is van topkwaliteit, geschikt voor iedere grondsoort en zit ook nog eens in een handige strooidoos voor een gelijkmatige verdeling. Voor 10 vierkante meter heeft u ongeveer 200 gram graszaad nodig. Het Graszaadmengsel Speel & Sport is een hoogkwalitatief graszaadmengsel dat de volgende grassoorten bevat: - tetraploïd Engels raaigras (t.b.v. een zeer snelle opkomst) - veldbeemdgras (t.b.v. een ijzersterk gazon) - roodzwenkgras (goede standvastigheid en droogteresistentie)
Moment geduld a.u.b.

Heeft u een vraag?

Lukt het allemaal, of heeft u een vraag? Wij helpen u graag!
Stel hier uw vraag
Alle maten tonen Sluiten
DCM Graszaad Speel & Sportgazon ACTIVO Plus
DCM Graszaad Speel & Sportgazon ACTIVO Plus
Graszaad Speel & Sport met organische startvoeding
DCM Graszaad Speel & Sport ACTIVO Plus is zeer geschikt voor een ijzersterke grasmat en bevat bovendien extra organische startvoeding voor een extra snelle inworteling. Het mengsel weerstaat stressfactoren zoals betreding, droogte en ziektes uitstekend. Zelfs na intensief gebruik blijft het gazon mooi vol. Het graszaad kiemt snel, zelfs bij lagere temperaturen. U kunt het graszaadmengsel al zaaien bij een bodemtemperatuur van 5 graden celcius. De grasmat groeit lekker snel dicht en hierdoor krijgt onrkuid nauwelijks kans om door de grasmat heen te groeien. Het graszaad is van topkwaliteit, geschikt voor iedere grondsoort en zit ook nog eens in een handige strooidoos voor een gelijkmatige verdeling. Voor 10 vierkante meter heeft u ongeveer 200 gram graszaad nodig. Het Graszaadmengsel Speel & Sport is een hoogkwalitatief graszaadmengsel dat de volgende grassoorten bevat: - tetraploïd Engels raaigras (t.b.v. een zeer snelle opkomst) - veldbeemdgras (t.b.v. een ijzersterk gazon) - roodzwenkgras (goede standvastigheid en droogteresistentie)
Moment geduld a.u.b.
Alle maten tonen Sluiten
DCM Graszaad Schaduwgazon OMBRA
DCM Graszaad Schaduwgazon OMBRA
Graszaad schaduwgazon
DCM Graszaad OMBRA is een graszaadmengsel met sterke grassoorten die schaduw goed kunnen verdragen. Het gras groeit zelfs onder bomen en struiken. De grasmat groeit goed dicht, waardoor onkruid nauwelijks door het gazon heen kan groeien. Het graszaad is van topkwaliteit, geschikt voor iedere grondsoort en zit in een handige strooidoos voor een gelijkmatige verdeling. Voor 10 vierkante meter gazon heeft u ongeveer 200 gram graszaad nodig.
Moment geduld a.u.b.
Alle maten tonen Sluiten
DCM Graszaad Schaduw OMBRA Plus
DCM Graszaad Schaduw OMBRA Plus
Graszaad schaduwgazon met organische startvoeding
DCM Graszaad OMBRA Plus is een graszaadmengsel met sterke grassoorten die schaduw goed kunnen verdragen. Daarnaast bevat het mengsel extra organische startvoeding ten behoeve van een nog snellere inworteling. De grasmat groeit goed dicht, waardoor onkruid nauwelijks door het gazon heen kan groeien. Het graszaad is van topkwaliteit, geschikt voor iedere grondsoort en zit in een handige strooidoos voor een gelijkmatige verdeling. Voor 10 vierkante meter gazon heeft u ongeveer 200 gram graszaad nodig.
Moment geduld a.u.b.
Alle maten tonen Sluiten
Ecostyle Graszaad Extra
Ecostyle Graszaad Extra
Graszaad Herstel
Graszaad Herstel is een graszaadmengsel dat is samengesteld uit grassoorten die zowel veel zonlicht als enige schaduw verdragen. De grassoorten zijn speciaal geselecteerd op een snelle kieming; ook bij een lagere bodemtemperatuur. Het gazon zal zich egaal herstellen met een minimaal kleurverschil. Dit graszaad is omhuld met een natuurlijke coating waardoor het graszaad minder aantrekkelijk is voor vogels.
Moment geduld a.u.b.
 

Graszoden en graszaad

Wilt u kunnen genieten van een mooi, fris, groen en sterk gazon? Met de graszoden van Sporto en het graszaad van DCM kiest u voor kwaliteit. Met onze handige tips voor de aanleg en het onderhoud kunt u zelf het gewenste gazon creëren en mooi houden.

Gaat u een nieuw gazon aanleggen of wilt u kale plekken in de grasmat herstellen? Voor beide doeleinden kunt u zowel graszoden als graszaad gebruiken. Echter, voor de aanleg van een nieuw gazon wordt meestal voor het gebruik van graszoden gekozen. Ondanks dat het aanleggen wat zwaarder werk is, heeft u na de klus direct een mooi resultaat. Het resultaat laat bij de toepassing van graszaad wat langer op zich wachten. Het herstellen van een gazon is met behulp van graszaad wel wat makkelijker. U kunt meerdere plekken en onregelmatige vormen met weinig tijd en moeite  aanpakken.

 

Welke typen graszoden en graszaad zijn beschikbaar?

Zowel graszoden als graszaad is in de sport & speelvariant leverbaar. Beide producten bestaan uit soorten waarbij het gazon ook na intensief betreden mooi blijft. Graszaad kunt u daarnaast bestellen in een schaduwvariant. Dit product bevat soorten die minder licht nodig hebben om een gezond gazon te kunnen vormen.

 

 

Graszoden en graszaad bestellen

Graszoden en graszaad zijn in principe het hele jaar door leverbaar. Graszoden zijn een versproduct en worden speciaal op bestelling gestoken. Met uitzondering van vorst en te natte omstandigheden die het steken onmogelijk maken, worden graszoden 2x per week bij ons geleverd. Om deze reden kunnen wij zeer korte levertijden beloven. Alleen als de velden zijn bevroren of te nat zijn, is het steken van graszoden niet mogelijk en zullen wij duidelijk communiceren dat uw bestelling uitgesteld zal worden. Graszaad is vanuit voorraad en in verschillende verpakkingen leverbaar.

 

Meer weten over Graszaad en Graszoden? 

Lees onze uitgebreide aanplantinstructies voor graszaad en graszoden in onze Planta Tuintips. Daarnaast vindt u hier verzorgingstips voor uw (nieuwe) gras, en oplossingen voor veelvoorkomende problemen zoals aaltjes en engerlingen

 

Planta

Aanplantinstructies voor het gazon